Inschrijven

Lid worden van de moestuin de BuurtKlaver?

Buurtmoestuin de BuurtKlaver is er voor alle bewoners van Houten Noord-Oost. Als je in de Akkers, Bermen, het Centrum, de Gilden, Hagen, Molens, Sloten, Velden of Weiden woont is dit de kans om samen met buurtgenoten een biologische tuin te gaan onderhouden aan het Eggeveld in Houten. De tuin produceert niet alleen lekkere groenten en fruit, die we onder elkaar verdelen, maar biedt ook contact en samenwerkingsmogelijkheden voor iedereen die mee wil doen.

De BuurtKlaver heeft mensen nodig die graag organiseren en mensen die graag praktisch bezig zijn. En ook mensen die allebei willen doen. Als je vaak in de tuin wilt werken ben je welkom, maar ook als je maar eens in de week wilt schoffelen.
Als je de tuin wilt ondersteunen, maar geen lid wilt worden kun je donateur worden.
Je wordt dan op de hoogte gehouden van de activiteiten en mag meedoen als we een activiteit organiseren. Donateur kun je worden voor € 5,00 voor het jaar 2015.

Het lidmaatschap van € 15,00 geldt voor een gezin en is geldig voor het seizoen 2015. Je bent lid als je het lidmaatschapsgeld hebt overgemaakt.

Bij 30 personen stopt de inschrijving en is er een wachtlijst. Wees er dus snel bij.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik meld mij aan voor de buurtklaver

  Uw bericht

  Of mail naar: info@debuurtklaver.nl onder vermelding van uw naam.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.