Nieuws
Programma Oogstfeest bekend! a.s. zaterdag 22 augustus

Programma Oogstfeest bekend! a.s. zaterdag 22 augustus

Hallo buurtklavers,
Aanstaande zaterdag is het zover, we vieren het eerste oogstseizoen van de buurtklaver met een oogstfeest. Om alle vragen over dit oogstfeest te beantwoorden stuur ik een email met het programma voor het oogstfeest.
Alles wordt ook zo spoedig mogelijk op de kalender van de website aangepast.

Oogstfeest de buurtklaver zaterdag 22 september van 13.00 tot ongeveer 15.30 uur

Om 13.00 uur starten we met een oogstwandeling vanaf de buurtklaver: Niet aalleen gekweekte planten, maar ook veel wilde planten zijn eetbaar en vaak zelfs erg lekker. Wil je weten wat je in je eigen omgeving aan eetbaar groen kunt vinden, ga dan mee op deze oogstwandeling. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Na afloop van de wandeling maken we kruidenthee en kunnen we genieten van hapjes uit de buurtklaver. Kinderen kunnen onder begeleiding vers appelsap maken.

De hapjes worden deels gemaakt tijdens de veganistische kookworkshop op donderdagavond 20 september met oogst uit de buurtklaver (zie eerdere berichtgevingen en de website van de buurtklaver).
Ik hoop dat velen van jullie aanwezig kunnen zijn. Het is tevens een uitstekende gelegenheid om de Buurtklaver aan familie of bekenden te laten zien.

Met vriendelijke groeten,

Irene van Enckevort
(namens de activiteitencommissie van de buurtklaver)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.