Nieuws
Spelregels voor de kinderen

Spelregels voor de kinderen

Op zaterdag 14 juni vond er een belangrijke gebeurtenis plaats in de BuurtKlaver. Aan de spelregels van de BuurtKlaver ontbraken nog de spelregels voor de kinderen. En die werden op die dag opgesteld door Rose, Stana en Rafaël, en ook Daisy viel later in. Ruth, Hetty en Renée zorgden voor de entourage in de vorm van aanmoediging, teken- en schildermateriaal en limonade.

IMG_3959Rose, die al langer meeloopt in de BK, ging van start met de basisregel dat kinderen altijd begeleid moeten zijn door een volwassene. Deze regel is duidelijk te lezen op de notities die Rafaël maakte, hij tekende zichzelf en vervolgens een groot mens. Op advies van Ruth tekende hij er een plusteken tussen en een opgeheven duim: dat was duidelijk.

Dat je ook geen groente of fruit moet oogsten die niet rijp zijn, was de jonge
tuindertjes ook duidelijk. Dus dat is regel 2. 
IMG_3958Dat je bij ons mag vragen, riep wel wat vragen op. Op school mag je niet vragen want dan word je overgeslagen. Maar in de BK mag je altijd vragen en zullen we proberen rekening met je te houden. Dat is regel 3.

Niemand vindt pesten of de baas spelen een goed idee, dus als je dat doet ben je niet welkom. Dat is regel 4. 
IMG_3964De aantekeningen die door de kinderen zijn gemaakt zijn in de tuin opgehangen zodat ze voor iedereen te lezen zijn.
Heel hartelijk dank aan Daisy, Stana, Rafaël, Rose en alle andere kindertjes die de tuin met hun aanwezigheid opfleuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.