Nieuws
Uitnodiging: Kom 31 januari en 23 februari helpen met voorzaaien in de Meerkoet

Uitnodiging: Kom 31 januari en 23 februari helpen met voorzaaien in de Meerkoet

AANKONDIGING

Op de tuin is het rustig. Over een paar maanden hebben we het graag weer net zo weelderig als vorig seizoen. De tuingroep heeft een zaaiplan uitgedacht en de zaden zijn gekocht. Binnenkort tijd om ze te te laten ontkiemen. Iedereen is uitgenodigd om (een deel) van de zaden onder de hoede te nemen, zodat ze op het juiste moment in de tuin gezet kunnen worden. Het voorzaaien zal plaatsvinden op twee momenten.

* Het voorzaaien begint op 31 januari 2013. Je bent vanaf Zaaien20.00 uur van harte welkom in De Meerkoet. De eerste zaden zullen worden gezaaid, en de tuingroep zal voor instructies zorgen met betrekking tot de verzorging van de zaden. Tevens krijg je zaden mee die je op volgende momenten thuis kunt voorzaaien. Neem wc-rollen/eierdozen mee, pen en papier (voor de instructies) en wat potgrond.

Eierdozen zaaien

* Het tweede moment van voorzaaien zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 23 februari 2013 tussen 15.00 en 16.30 uur in De Meerkoet. Ook de kinderen zijn hierbij van harte welkom. Thijs zal speciaal voor hen uitleg geven over het zaaien en de groei van de zaden (wees dus op tijd als je daarbij wilt zijn). Uiteraard kunnen ook de volwassen-leden dan weer komen zaaien. Ook dan zijn wc-rollen/eierdozen nodig met wat potgrond. Voor de kinderen is het ook leuk Eierdoos zaaienom een glazen potje mee te geven met daarin wat watten. Dit kunnen ze thuis neerzetten en de groei van de zaden/bonen volgen. Geef de kinderen een klein gietertje mee voor de eerste verzorging van de zaden/bonen.

Namens de activiteitencommissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.