Nieuws
Vergaderen, spitten, eten, planten !

Vergaderen, spitten, eten, planten !

De eerste sperciboon dit jaar van de zaailingen! Met dank aan Natascha voor de foto.
De eerste sperzieboon dit jaar van de zaailingen! Met dank aan Natascha voor de foto.

Afgelopen zaterdag hebben naast een fijne Algemene ledenvergadering weer heerlijk met elkaar in de tuin gewerkt. De zon scheen uitbundig en samenwerken is toch het fijnste wat er is. Marianne en Hennie hebben zich op het aardbeienveld gestort: omspitten en daarna de aardbeienplantjes er weer in terugzetten en afdekken met stro. Koen en Hette zijn o.a. weer bezig geweest met de horizontale afwatering. Natascha, Roel, Ginny, Paul, Reinier, Marjan, hebben gespit en gesjouwd.

Tussen de middag hebben we met elkaar genoten van de soep van Hetty. En in de middag zijn de eerste zaailingen geplant! De tuinbonen, kapucijners, grijze peulen van Renée en Hanneke zijn de grond in gegaan. Het mooie gaas vlechtwerk van Ruth en Petra rondom de plantjes moet er voor zorgen dat onze moederlijk gekoesterde plantjes niet meteen ten prooi vallen aan duiven of ander gevogelte.
En Roos heeft de hele dag geholpen met onkruid wieden en weer uitplanten buiten de tuin en heeft tussendoor ook nog een schat proberen op te graven.

Aanstaande zaterdag weer verder, want er is nog genoeg te doen.

De spade Spear en Jackson die er nog lag heeft Hanneke mee naar huis genomen.

Hieronder een impressie van de fijne dag met dank aan Reinier voor de mooie foto’s!

[nggallery id=8]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.