Nieuws
Verslag algemene ledenvergadering 2 oktober

Verslag algemene ledenvergadering 2 oktober

Op dinsdagavond 2 oktober ’12 werd de tweede Algemene Leden Vergadering (ALV) van de BuurtKlaver gehouden.

Rond half 8 waren er behoorlijk wat leden naar de Meerkoet gekomen. Fijn voor de mensen van de verschillende werkgroepen en het kernteam dat de opkomst en belangstelling  zo groot was. Na koffie of thee en appeltaart (van Renée) of bananencake (van Ginny) opende voorzitter Hanneke de vergadering. Allereerst werd vastgesteld dat de tuin er prachtig bij staat en dat er geweldig veel werk is verzet. Dit werd ook nog eens geïllustreerd met prachtige fotoserie. Vervolgens werd afscheid genomen van Monique (heeft de BuurtKlaver verlaten) en van Renée (heeft kernteam verlaten). Beiden werden bedankt voor hun enorme inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van onze BuurtKlaver.

Tijdens de ALV presenteerden de verschillende werkgroepen hun plannen voor de (nabije) toekomst. De tuinplangroep had een mooie presentatie van het tuinplan voor volgend jaar. Ambitieus en zeer inspirerend! Ook de andere werkgroepen (spelregels, communicatie, activiteiten, bouwgroep) gaven een beeld van de plannen voor de komende periode. Dit leidde weer tot actief meedenken van vele leden, en zo ontstonden mooie nieuwe initiatieven.

Daarnaast werd er ook over de financiën gesproken. Door de ALV werd o.a. de voorgestelde contributieverhoging (naar € 15,=) goedgekeurd.

De vergadering werd keurig op tijd afgesloten (21:30 u) met de rondvraag, waarin nog enkele vragen en suggesties aan de orde werden gesteld. Na afloop was er nog een hapje en een drankje en werd er gezellig nagepraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.